Unha viaxe gastronómica a través da tradición e da modernidade

Ilustración de fruta

GASTRONOMÍA NATURAL

As nosas creacións gastro están feitas e inspiradas nos ingredientes da nosa propia horta. O Secadeiro, un antigo sequeiro de cereal, é un lugar encantador cheo de tradición reinventada, cos seus recunchos que gardan historias de hoxe e de onte.

Alcachof
Alcachof
Alcachofas de navarra acompañadas de crema de berza, hecha a partir de calzdo de cocido, y una vinagreta de tomate seco y panceta

O menú

Elaborado con ingredientes de proximidade e produtos frescos da nosa propia horta, cada prato reflicte a fusión de técnicas modernas coa esencia da cociña tradicional galega. O menú varía segundo a tempada, respectando os ciclos naturais dos ingredientes e garantindo sempre a máxima calidade e sabor. É unha viaxe culinaria que conecta pasado e presente, pensada para gozar con todos os sentidos. Ademais, ofrecemos a opción de maridar cada prato cunha selección de bebidas que realzan a experiencia.

Foto ilustración del invernadero y la huerta

Os nosos viños

Harmonías entre Copa e Prato

O noso equipo é experto na arte do bo maridaxe e estamos aquí para axudarche a escoller entre a nosa oferta de viños.

Ilustración del hórreo

BONOS AGASALLO

Agasalla unha viaxe de sabores que combina tradición e vangarda en cada prato.

Foto de la maqueta del bono regalo ilustrado

Síguenos nas redes sociais

`Logo estrella verde michelín

Estrela Verde Michelin

Logo guía repsol

Recomendados Guía Repsol