As nosas creacións gastro están feitas e inspiradas nos ingredientes da nosa propia horta. O Secadeiro, un antigo sequeiro de cereal, é un lugar encantador cheo de tradición reinventada, cos seus recunchos que gardan historias de hoxe e de onte.
Elaborado con ingredientes de proximidade e produtos frescos da nosa propia horta, cada prato reflicte a fusión de técnicas modernas coa esencia da cociña tradicional galega. O menú varía segundo a tempada, respectando os ciclos naturais dos ingredientes e garantindo sempre a máxima calidade e sabor. É unha viaxe culinaria que conecta pasado e presente, pensada para gozar con todos os sentidos. Ademais, ofrecemos a opción de maridar cada prato cunha selección de bebidas que realzan a experiencia.
O noso equipo é experto na arte do bo maridaxe e estamos aquí para axudarche a escoller entre a nosa oferta de viños.
BONOS AGASALLO
Agasalla unha viaxe de sabores que combina tradición e vangarda en cada prato.
Martes pechados
Luns, xoves e venres: 13:30 – 15:45
Sábados e domingos: 14:00 – 15:45
(Abertos ata as 17:30)
Venres e sábados: 21:00 – 22:00
(Abertos ata as 00:30)
Martes pechados
Luns, xoves e venres: 13:30 – 15:45
Sábados e domingos: 14:00 – 15:45
(Abertos ata as 17:30)
Venres e sábados: 21:00 – 22:00
(Abertos ata as 00:30)
Mediodía
Luns, xoves e venres: 13:30 – 15:45
Sábados e domingos: 14:00 – 15:45
(Abertos ata as 17:30)
Noite
Venres e sábados: 21:00 – 22:00
(Abertos ata as 00:30)
Martes pechados